-->
Budapest XIII. ker. Reitter-Frangepán sarok - RS Ház - AZ ÉRTÉKESÍTÉS ELKEZDŐDÖTT!
Budapest XIII. ker. Jász u. 73. Lakásbemutató Budapest XIII. ker. Petneházy u. 82.
Minőségi lakások a XIII. kerületben Használtbútor börze Ingyenes online játékok Trendlakás - Online lakberendezési magazin

-->
Eladó lakások (Flats for sale) Alapító Okirat (Deed of foundation) Hitelügyintézés (Credit case administration) Leírás (Presentment) Műszaki leírás (Specification)
Lakásbemutató (Videos) Galéria (Gallery) Kapcsolat (Contact) Partnereink (Partners) Média (Media) Hírek (News) SzMSz Alaprajzok (Ground plan)

Ingatlan leírása: Jász utca 73.

Budapest legdinamikusabban fejlődő városrészén, a XIII. kerületben, 2008. III. negyedévében kerül átadásra 45 lakásos társasházunk.

A ház a csendes Jász utcában épül, amely kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, közel a XIII. kerület város központjához, ahonnan mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a város bármely része. A lakásoktól néhány perces sétára található többek között a 14-es villamos, a 30-as, 32-es, és a 105-ös busz megállója.
A közelben kórház, óvoda, iskola, okmányiroda, bevásárlási lehetőség tartozik az infrastruktúrához.

Lakáskínálatunk szinte minden igényt ki tud szolgálni, lakásaink nagysága az 1 szobás 30 m2-es garzonlakástól, a 65-70 m2 családi lakáson át a 154 m2-es penthouse-ig terjed.
A lakások döntő többsége rendelkezik erkéllyel, és praktikus belső elrendezésüknek köszönhetően, kellemessé teszik a lakók számára a hétköznapokat.

Az ajándék konyhabútor melyet minden lakáshoz egyénileg/egyedileg tervezünk, magában foglalja a beépített konyhagépeket is, ami szintén a beköltözők kényelmét szolgálja.
A lakásárak tartalmazzák a jó minőségű burkolatokat, és szanitereket is!
Természetesen a házban lift segíti a közlekedést, az ingatlan mozgáskorlátozottak számára tökéletesen akadálymentesített.

A ház emelt szintű műszaki tartalma a biztos hátterű befektetőnek és kivitelezőnek, valamint a tapasztalt, és igényes munkákat végző tervező vállalatnak köszönhető.
A tervezésnél, és az építésnél kiemelt figyelmet kapott a lakások jó hő, és hangszigetelése.
Társasházunk fűtéséről a korszerű, és gazdaságos központi fűtő berendezés gondoskodik, a lakások hőmennyisége egyénileg szabályozható, és mérhető.

Látogassa meg értékesítési irodánkat a Petneházi utca 75/A-ban, és győződjön meg lakásaink kiváló minőségéről, szépségéről, és érdeklődjön az esetlegesen még szabad lakások után!

Időpont egyeztetés:
- 06-20/515-5608
- 06-1/340-24-04