Budapest XIII. ker. Petneházy u. 82.

Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Petneházy utca
Budapest XIII. ker. Petneházy u. 82.
További információ, eladó lakások »
A közkedvelt XIII. kerület frekventált részén a Reitter Ferenc utca, és a Petneházy utca sarkán elkészült a környék egyik legexkluzívabb társasháza, melynek egyedisége többek között a kiemelkedően magas minőségében rejlik. Biztos anyagi hátterének köszönhetően az ingatlanpiacon kialakult válság sem tudta akadályozni a ház elkészülését, és a terveknek megfelelően, napra pontosan kapta meg a használatbavételi engedélyt 2009 novemberében. Az azonnal költözhető 38 lakásból, és két üzlethelyiségből álló társasházban nagyrészt kis alapterületű, garzon, 1,5 - 2 szobás lakások kaptak helyet, de szerepel kínálatában 2,5 szobás kialakítás is.

A belső kialakításánál a beruházó hangsúlyozott figyelmet fordított a felhasznált anyagok (beleértve csempék, burkolatok, szaniterek) és a kivitelezés első osztályú minőségére, továbbá a lakásokat korszerű műszaki berendezésekkel látták el. Válassza a minőséget!

A kiépített központi elszívó rendszer folyamatosan biztosítja a lakásokban az összes helyiség számára a szellőzést, a szagtalanítást, és a párátlanítást, mindezt hang nélkül. A lakások fűtése költséghatékony házközponti, melyet a felső szinten elhelyezett kazán lát el. Lakásonként egyedi mérőórák (hideg- és meleg víz, hőmennyiségmérő) kerültek felszerelésre, így minden lakó csak annyit fizet, amennyit fogyaszt. A lakások magas minőségű hő- és hangszigeteléssel vannak ellátva.

A ház akadálymentesített, a parkolás és a tárolás a mélygarázsban kiépített parkolóhelyekkel és tárolókkal megoldott, melyből közvetlen lift kapcsolattal kényelmesen tudnak közlekedni a felső emeletekre a lakók. A parkosított belső udvar és tetőterasz szabadidős tevékenységre és kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

A ház jogilag és pénzügyileg rendezett viszonya biztosítja a lakók számára a hosszú távú nyugalmat, és biztonságot.Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca