Budapest XIII. ker Jász utca 73.

Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca
Budapest XIII. ker Jász utca 73.
További információ, eladó lakások »
Budapest legdinamikusabban fejlődő városrészén, a XIII. kerületben, 2008. IV. negyedévében került átadásra 45 lakásos társasházunk.

A ház a csendes Jász utcában épült, amely kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, közel a XIII. kerület város központjához, ahonnan mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a város bármely része. A lakásoktól néhány perces sétára található többek között a 14-es villamos, a 30-as, 32-es, és a 105-ös busz megállója. A közelben kórház, óvoda, iskola, okmányiroda, bevásárlási lehetőség tartozik az infrastruktúrához.

Lakáskínálatunk szinte minden igényt ki tud szolgálni, lakásaink nagysága az 1 szobás 30 m2-es garzonlakástól, a 65-70 m2 családi lakáson át a 154 m2-es penthouse-ig terjed. A lakások döntő többsége rendelkezik erkéllyel, és praktikus belső elrendezésüknek köszönhetően, kellemessé teszik a lakók számára a hétköznapokat.

A lakáshoz tartozik egy gépesített-beépített konyhabútor, ami szintén a beköltözők kényelmét szolgálja. A lakásárak tartalmazzák a jó minőségű burkolatokat, és szanitereket is! Természetesen a házban lift segíti a közlekedést, az ingatlan mozgáskorlátozottak számára tökéletesen akadálymentesített.

A ház emelt szintű műszaki tartalma a biztos hátterű befektetőnek és kivitelezőnek, valamint a tapasztalt, és igényes munkákat végző tervező vállalatnak köszönhető. A tervezésnél, és az építésnél kiemelt figyelmet kapott a lakások jó hő, és hangszigetelése. Társasházunk fűtéséről a korszerű, és gazdaságos központi fűtő berendezés gondoskodik, a lakások hőmennyisége egyénileg szabályozható, és mérhető.

Látogassa meg értékesítési irodánkat a Petneházi utca 75/A-ban, és győződjön meg lakásaink kiváló minőségéről, szépségéről, és érdeklődjön az esetlegesen még szabad lakások után!

Időpont egyeztetés: 06-20/515-5608Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca Bpholmi.hu - eladó lakások Bp XIII. ker Jász utca